Weer naar school

Leerlingen komen weer naar school. Wij hebben er zin in. Maar natuurlijk willen we wel graag dat leerlingen en hun ouders weten met welke praktische aspecten rondom veiligheid en hygiëne er de komende periode rekening moet worden gehouden.

Gratis video opstart basisonderwijs
Studio5678 heeft samen met hihaho en StoryTemple een interactieve video ontwikkeld. Met deze video willen we ouders en leerlingen op een speelse manier laten zien welke regels er zijn als de school weer opengaat. Leuk om vooraf naar de leerlingen en hun ouders te sturen en goed om tijdens de les in de klas te laten zien. 

Gepersonaliseerde versie
Naast deze gratis versie bieden we je school ook de mogelijkheid om de video aan te passen aan de situatie op jouw school.
Denk daarbij aan:

  • het aanpassen van het schoollogo.
  • informatie over aanwezigheid van leerlingen op school en lesaanbod.
  • aanpassingen die verband houden met de situatie in en rondom het schoolgebouw.
  • specifieke afspraken over brengen en halen van leerlingen.

Wilt u een gepersonaliseerde video stuur ons dan het logo van uw school en een PowerpointPresentatie van maximaal 3 slides. De slides worden aan het eind van de video ingebouwd. De kosten voor een gepersonaliseerde video met eigen logo én 3 eigen slides bedragen € 50,- + 75,- = € 125,-.

Posters
Bij de video is een posterpakket ontwikkeld. Dit pakket bestaat uit drie verschillende posters met karakters uit de video. De posters zijn zeer geschikt om in de lokalen op te hangen.
Eén posterpakket kost € 10,- (exclusief BTW). Bestel je 5 of meer posterpakketten dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. 

Interesse?
Gebruik het volgende bestelformulier.